As. Oy Kangasalan Liutun portti rakentuu

Asunto Oy Kangasalan Liutun Portti rakennustyöt ovat hyvässä vauhdissa ja kauppoja asunnoista tehdään kovalla vauhdilla. Lisää tietoa tästä harvinaisllatuisesta kohteesta löytyy kohteen omilta sivuilta. Talon 4. kerroksesta etelän suuntaan avautuu hieno näkymä Saaarenmaan metsäaluille. Väliin jää Kauka- ja Pitkäjärvi.   Talon 5. kerroksen lounaisnäkymässä siintää Kaukajärvi sekä Tampereen Hervannan maamerkit.

Visura Oy rakentaa Mustametsän päiväkodin ja neuvolan

Visura Oy on valittu pääurakoitsijaksi Tampereen kaupungin Mustametsän päiväkodille ja neuvolalle. Hanke käsittää 2-kerroksisen, elementtirakenteisen päiväkotirakennuksen ja sen piharakennuksen piha-alueineen, kalusteineen ja varusteineen. Laajuudeltaan kohde on 3 700kem2 / 13 000m3. Rakennustyöt käynnistyvät vanhan muuntamorakennuksen purulla ja maarakennustöillä huhtikuun alussa. Valmiina käyttöön päiväkoti ja neuvola on toukokuun lopussa 2020.

Asunto Oy Tampereen Tyvikadun Tammi ennakkomarkkinointiin

Visura Oy on aloittanut uuden RS-kohteensa ennakkomarkkinoinnin. As. Oy Tampereen Tyvikadun Tammi nousee länsi-Tampereelle Haukiluoman uudelle asuntoalueelle, josta löytyy jo upouusi Haukiluoman päiväkoti  sekä samaan aikaan Tyvikadun Tammen kanssa rakennettava Keskon päivittäistavarakauppa. Lamminpään sekä Teivaalanharjun upeat ulkoilumaastot ovat helposti saavutettavissa kävellen, juosten, pyörällä tai hiihtäen. Tesoman monipuoliset palvelut ovat alle 2 km etäisyydellä ja Lielahden keskusta…

VTS:n Ruokomäenkatu 11 asunnot saneerataan

Visura Oy on valittu pääurakoitsijaksi Tampereen Vuokratalosäätiön Ruokomäenkatu 11 kohteen saneerauksessa. Urakassa saneerataan kaikkiaan 6 taloa, joissa on yhteensä 80 asuntoa. Asunnot ja piha-alueet uudistetaan saneerauksessa täydellisesti ja myös talojen vesikatot uusitaan. Taloteknisesti yhtiössä uusitaan ilmanvaihto, vesi- ja viemäri sekä sähköt. Saneeraus valmistuu vuoden 2019 loppuun mennessä.

Kesän 2019 kesäharjoittelupaikat haettavissa

Haemme kesän 2019 työmaan haalariharjoitteluun sekä työnjohtoharjoitteluun opiskelijoita. Vaatimukset: Työmaan haalariharjoitteluun osallistuvat voivat olla 1-3 vuosikurssin opiskelijoita ammattikorkeakoulusta sekä teknillisestä yliopistosta (Rakennusmestari / insinööri / DI). Työnhakijan aikaisempi työmaakokemus lasketaan eduksi. Työnjohtoharjoitteluun haemme opiskeluiden loppuvaiheessa olevia oppilaita ammattikorkeakoulusta ja teknillisestä yliopistosta (Rakennusmestari / insinööri / DI). Työnjohtotehtäviin hakevilta edellytetään aikaisempaa työmaakokemusta. Vapaamuotoinen hakemus, suositukset sekä…