Visuran historia

Miten kaikki alkoi?

Visuran perustaja Pekka Visuri työskenteli nuoresta saakka monilla eri rakennustyömailla edeten vuosien mittaan apupojasta johtotehtäviin saakka. Niinpä hänellä oli vuoteen 1986 mennessä muodostunut selvä kuva niin alan sudenkuopista kuin toimivimmista käytännöistäkin. Tämän näkemyksen perusteella syntyivät periaatteet, joille rakennettiin Visura Oy – ja joiden varassa se toimii edelleen, yli 30 vuotta myöhemmin.

Visuran ensimmäisiä kohteita olivat hyvän vastaanoton saaneet Kehräsaaren, Eteläpuiston Klingendahlin sekä Hervannan poliisikoulun peruskorjaukset. 90-luvun edetessä uudisrakentaminen tuli voimalla mukaan, ja tänä päivänä omat asuntokohteet muodostavat merkittävän osan Visuran tuotannosta. ”Visurakoti” merkitseekin monelle huoletonta asumista laadukkaassa talossa.

Hyvä maine ei ole syntynyt sattumalta, vaan se on seurausta johdonmukaisesta työstä asiakkaan tarpeiden ja odotusten täyttämiseksi.

Alusta alkaen ajatuksena on ollut, että Visura kantaa vastuun töistään niin takuuaikana kuin sen jälkeenkin ja tekee asiat hyvin suunnitellen ja kerralla oikein. Nämä periaatteet saatiin vuonna 1996 dokumentoituun muotoon, kun Visura otti käyttöön oman laatujärjestelmän.

Tänään Visura jatkaa Pirkanmaan rakentajana niin arvostettujen saneerauskohteiden kuin uudisrakennustenkin parissa – jatkuvasti laatuaan kehittäen. Perustajan sanoin, ”Toimintamme perustuu joustavaan ja tehokkaaseen asioiden hoitoon. Luovutamme rakennushankkeet asiakkaille virheettöminä ja aikataulussaan sekä vastaamme takuuehtojen mukaisesti rakennuksen teknisestä toimivuudesta. Suoritamme perinteiset rakennustyöt omalla työvoimalla oman työnjohdon ohjauksessa. Jokainen työntekijä vastaa oman työnsä laadusta ja sen kehittämisestä.”