Erottumista ammattitaidolla

Visura Oy on vuonna 1986 perustettu perheyritys, joka tarjoaa kokonaisvaltaisia rakentamispalveluja yrityksille ja rakentaa laadukkaita asuinalueita Pirkanmaalle. Työllistämme lähes sata henkeä suoraan ja saman verran lisää välillisesti.

Olemme olleet aina ylpeitä siitä, että rakennamme yrityksen perustajan ja toimitusjohtajan Pekka Visurin sanoin ”omalla henkilöstöllä ja päiväsaikaan”. Työmme laatu kestää aina myös lähemmän tarkastelun. Uskomme vakaasti kotimaisuuteen ja Pirkanmaan kasvuvoimaan.

 


Meidän sanamme pitää

Visuran todellinen voima on ”omassa henkilöstössä” – noin sadassa työntekijässä, joista kannetaan vastuuta ja jotka kantavat vastuunsa. Keskimääräinen visuralainen on ollut palveluksessamme hulppeat 16,5 vuotta. Niinpä yhteistyö pelaa ja osaaminen siirtyy kokeneilta nuoremmille.

Visuralaiset

 


Rakentaminen on yhteistyötä

Mikään yritys ei ole saari, vaan kaikki tarvitsevat luotettavan kumppanuusverkoston. Pitkäjänteisyys on Visuran valtti tässäkin suhteessa. Meillä on pitkä kumppanuussuhde niin alihankkijoihimme kuin tukemiimme urheilujoukkueisiinkin.

Yhteistyökumppanit