Visuralaiset - Visura

Meidän sanamme pitää

Tekijät rakennusten takana

Varmaan jokainen yritys kertoo sitoutuvansa työntekijöihinsä, mutta Visuralla se merkitsee enemmän kuin useimmilla. Kun rakentajista muodostuu asiansa osaava porukka, joka on hitsautunut yhteen monessa projektissa, on työn jälki ja tehokkuuskin vastaavasti toista luokkaa.

Kokemuksen siirtoa

Hyvä esimerkki talon tavoista on henkilöstön keskimääräinen aika Visuran palveluksessa – 16,5 vuotta. Mutta tiimimme ei myöskään ukkoudu, vaan järjestämme aina puitteet, joissa nuorempi tekijä oppii kokeneemmalta. Tällaisella työpari-järjestelyllä siirtyy sellainen määrä tietoa ja kokemusta, että koulun penkillä se olisi mahdotonta.

Turvallinen työmaa

Myös työturvallisuus on tärkeä osa Visuran kulttuuria. Työmaillamme on aina asialliset turvalaitteet, ja muutenkin asenne on ”parempi virsta väärään kuin vaaksa vaaraan”. Myös hyvä ennakkosuunnittelu, aikataulutus ja työnjohto tekevät työmaasta hallitun ja koordinoidun. Niinpä työtapaturmia onkin ollut vuosien mittaan minimaalinen määrä.

Muodollinen pätevyys

Rakennustyömme laatu sementoidaan vuodeksi kerrallaan myönnettävällä RALA-pätevyydellä, joka todentaa yrityksen teknisen laadun ja resurssit. Tämä osoittaa tilaajalle, että Visura hoitaa asiansa vastuullisesti. Sisäisesti käytämme projektikohtaista laatusuunnitelmaa, jonka myötä olemme sitoutuneet toimintamme jatkuvaan kehittämiseen kaikilla tasoilla.